Over ons

Ons doel is om u op een prettige en persoonlijke manier te helpen bij de aanschaf van uw zonnepanelen of laadpaal.

Onze visie

Bij Solar Gold Panels vinden we dat zonnepanelen en laadpalen voor meer mensen binnen handbereik moeten liggen. Hoe meer mensen zelf beschikken over zonnepanelen, hoe meer duurzame energie er opgewekt kan worden. Wij willen dat alle huishoudens in staat zijn om hun steentje bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen, en daarmee aan het behoud van onze planeet.

Solar Gold Panels zonnepanelen, zó doen we dat:

  1. U stuurt een offerte-aanvraag in via onze website. Wij nemen contact met u op voor een korte (vrijblijvende) kennismaking. Op deze manier kunnen wij alle informatie die we nodig hebben verzamelen.
  2. Wij gaan met een speciaal programma dat ontwikkeld is door TU Delft, aan de slag om de panelen ‘in te tekenen’ op uw dak. We kijken naar de ligging van uw woning en zonuren, waardoor we precies kunnen uitrekenen wat uw rendement zal zijn met verschillende soorten panelen. Wij maken een vergelijking voor u waarmee u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt aangeboden.
  3. U ontvangt van ons vervolgens een heldere offerte waar alles in staat. U kunt deze op uw gemak doornemen. Natuurlijk zijn wij bereikbaar voor vragen of advies.
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte dan maken we een afspraak met u voor het installeren van uw zonnepanelen. We bestellen de materialen, zodat we op de installatiedag alle benodigdheden bij ons hebben. Op de dag van installatie zullen de monteurs de werkzaamheden nog even met u doorspreken, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren. Na de installatie wekt u met uw zonnepanelen direct duurzame energie op! De monteurs laten u natuurlijk ook zien hoe u het rendement kunt bekijken en hoe u de opbrengst over een langere periode inzichtelijk kunt maken.
  5. Wij staan ook ná het plaatsen van zonnepanelen voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de btw over de zonnepanelen terug te vorderen, wij helpen u hier graag bij. Verder bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op de montage. Een prettig idee!